Instant Coffee & Tea Vending Machine

Products Videos

Key Points Of Product

  • Premium Quality Instant Coffee: Making coffee with our Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine will give you the pleasure of premium luxurious coffee that you usually get in 5-star hotels. And you do not have to wait long to enjoy premium coffee, because this commercial coffee vending machine serves tea or coffee quite fast.
  • Steel-Material Body: High quality steel materials have been used to make a tea premix for vending machine like this one, which makes it strong, robust and durable.
  • Low Electricity Cost: Generally, tea coffee vending machine can cost your electricity bill much. So you are probably thinking the top quality feature it has in our tea coffee vending machine it will cost more electricity. But no! Like our other appliances, our nescafe coffee machine consumes less electricity and it will save your cost.total bill is monthly only 360-380 Taka!!!
  • Production Time: Our commercial tea coffee maker machine can prepare a cup of coffee or tea in 6 seconds only. So when your customers need a cup of coffee in a short of time; a situation like this in your coffee shop, you need a machine like our filter coffee machine because it can make coffee instantly.
  • Two Options Coffee Machine: As you know our automatic tea maker machine can serve both tea and coffee frequently. So not only coffee, but also our coffee and tea maker machine can also prepare 6-10 cups of good tea in a minute.
  • Hot Water System: Our best coffee and tea machine has a particular option for hot water. You can press the hot water option if you need hot water for making green tea or something else.
  • Dispensing Rate: You know already that the dispensing rate of our coffee vending machine is super. It can dispense 6-10 cup in a minute.
  • Drink Water Temperature Control: The water temperature control is 75oC degree minimum to 95oC degree maximum.
  • Smart Style: Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine comes with a classical appearance look, tempering glass panel, touch screen press button, it is an ideal dispenser of instant coffee and tea that is very easy to set up.
  • Lifetime Service Warranty: You just have to honor us by using our tea powder, cups, and etc. We can give all the service you need after buying our machine till the day you use our materials.

Mohamamd Cafe Type Coffee Machine Features

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Classical appearance design, tempering glass panel, touch screen press button, adopt accessories
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Heating fast: 5 minutes
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Excellent performance and stable quality
路聽聽聽聽聽聽聽聽 You can adjust water temperature freely according to the different season
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Lifetime service warranty

Specification

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Water Capacity 路聽聽聽聽聽聽聽聽 5/6 Liters
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Dispensing Rate 路聽聽聽聽聽聽聽聽 6-8 (Per Minuite)
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Color 路聽聽聽聽聽聽聽聽 Black
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Dimension 路聽聽聽聽聽聽聽聽 300X285X600 mm
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Power Supply 路聽聽聽聽聽聽聽聽 160V-250V bzxb,g;鈥檈rlfdfdf/g=r9
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Watt 路聽聽聽聽聽聽聽聽 2000 watt
路聽聽聽聽聽聽聽聽 RTTYYYUU 路聽聽聽聽聽聽聽聽 No
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Option 路聽聽聽聽聽聽聽聽 Double Option Digital Coffee Machine
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Service Warranty 路聽聽聽聽聽聽聽聽 Lifetime (Need to use our Premix)
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Monthly Electric Bill 路聽聽聽聽聽聽聽聽 350-380 tk (Daily 16 Hour Running)

Question and Answer About Coffeewala Machine

Question 1: What is a Coffee Vending Machine?

Answer: Coffee vending machine is a kind of machine that can provide coffee instantly.

Question 2: Does a coffee maker make a difference?

Answer: It is likely stored in your kitchen or restaurant at the present time. For a drip coffee maker, you need ground coffee beans, water, and paper filters. You place the filter into the coffee maker machine at that point include your coffee and water. Drip coffee makers are conventional, and some produce a superior quality glass than others.

Question 3: What makes Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine different from the other conventional coffee machines?

聽Answer: Not only coffee, but Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine also prepare 6-10 cups of good tea in a minute. Our best coffee tea maker has a particular option for tea, coffee and hot water. You can press the hot water option if you need hot water for making green tea or something else.

If you own a restaurant or a coffee shop or a food court where you sell tea and coffee, tea maker machine for business is a must need. There is a variety of coffee and tea maker machines available in the market. But sometimes there comes a situation like people about 30-40 come into your restaurant or coffee shop in a rush hour and how would you handle the situation if 90% of them ask for a tea or coffee? You cannot serve them one by one because then their visit will be first and last to your restaurant. So you need a good tea coffee vending machine that can produce 6-10 cups in a minute. Then you will be able to serve tea or coffee to all of them just in 5-10 minutes. Our Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine is a kind machine that we are talking about.

Question 4: How much time聽Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine takes to make a cup of coffee or tea?

Answer: The dispensing rate of our Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine is super. It can dispense 6-10 cups in a minute. Suppose, you are working in a corporate office or you are the manager of a commercial area where more than 100 people work here. When the tea break comes, they will be craving for a coffee or tea instantly. How can you provide all of them at a time? If you install Instant Coffee & Tea Maker Vending Machine in your office then it will do the job for you. As we mentioned, it takes a minute to produce 6-10 cups coffee or tea. You just give it 10 minutes of time, after that coffee or tea will be in everyone鈥檚 hands.

Question 5: How is the quality of tea and coffee that Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine produce?

Answer:聽Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine will give you the pleasure of premium luxurious coffee that you usually get in 5-star hotels. And you do not have to wait long to enjoy premium coffee, because this commercial coffee vending machine serves tea or coffee quite fast.

Question 6: How many options do聽Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine has?

Answer: Our coffee vending machine can serve both tea and coffee frequently. So not only coffee but also our coffee and tea maker machine can also prepare 6-10 cups of good tea in a minute.

Question 7: What kind of sensor is built-in the Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine?

Answer: Our machine uses a high-quality sensor for functioning and that is built-in. The disadvantage of being a thermostat coffee or tea vending machine is that can become overheated if you use continuously. So the coffee or tea it will make may taste bad. In this case, our high-quality sensor works just fine. If the machine needs 90-degree temperature, the sensor will provide automatically.

Question 8:聽 Seems like Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine is an industrial machine, so how much electricity it will cost?

Answer: Generally, tea coffee vending machine can cost your electricity bill much. So you are probably thinking the top quality feature it has in our tea coffee vending machine it will cost more electricity. But no! Like our other appliances, our Nescafe coffee machine consumes less electricity and it will save your cost. If you use Mohammad Cafe Type Digital Coffee Ma 10-12hours in a day, at the end of the month the electricity cost will be only about 300-400 BDT that is quite low.

Question 9: How long do Mohammad Cafe Type Digital Coffee Machine last?

Answer: How long a coffee machine should last you depend on how you use it and maintain it. Make sure your descaling your coffee maker every 5鈥6 months. Descaling takes about 5鈥10 minutes can easily be done within with vinegar.

Question 10: What is the healthiest coffee to drink?

Answer: Latte. If you are a true latte lover, there is no need to fear 鈥 small changes can make your drink a little easier on your waistline, Americano, Cappuccino, Blended, Decaf Coffee, Tea Lattes.

Question 11: Do you provide warranty?

Answer: Yes we do provide lifetime warranty. You just have to honor us by using our tea premix/powder, cups, and etc. We can give all the service you need after buying our machine till the day you use our materials.

COFFEE MACHINE PRICES

Cash Sell Price聽聽聽聽聽聽聽聽聽 25,999/-

3 Months Installment -27,999/-

6 Months Installment -31,999/-

12 Months Installment –37,999/-

COFFEE PRICES

Regular Tea 380 TK KG

Masala Tea- 400 TK KG

Special Tea- 450 TK KG

Regular Coffee 480 TK KG

Masala Coffee- 480 TK KG

Special Coffee- 480 TK KG